לןגן

מוקפץ אסיאתי

מאת: שולמית טוויג, פורסם: 17/11/2020 | 12:14
מוקפץ אסיאתי

תקציר המתכון: ההגשה חשובה לא פחות כי גם העין אוכלת🧐😅

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. חותכים רצועות דקות חזה עוף

  2. מקפיצים בשמן ושמים בצד שמוכן

  3. להוסיף מעט שמן שומשום ושום

  4. להקפיץ את הירקות מהקשה לרך לא לבשל 100 אחוז

  5. לשים רטבים וחמאת בוטנים

  6. להוסיף את החזה עוף ולהקפיץ

  7. להגיש ולקשט בשומשום

  8. בתאבון🤤