ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לשים שמן בסיר לטגן את העוף קלות ולהוציא.
-
1
להוסיף לשמן הקיים תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, סוכר,.
-
2
לתת לתבלינים להיפתח מעט בשמן .
-
3
לשים את העופות חזרה.
-
4
להוסיף מים ולתת לזה להתבשל.
-
5
לטגן תפו"א קוביות בשמן עמוק.
-
6
להניח בצד שירד השמן.
-
7
אחרי שהעוף מוכן להוסיף את התפו"א לסיר לערבב לא עם כף אלה לנער את הסיר.
-
8
בתאבון!.
0
לשים שמן בסיר לטגן את העוף קלות ולהוציא.
1
להוסיף לשמן הקיים תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, סוכר,.
2
לתת לתבלינים להיפתח מעט בשמן .
3
לשים את העופות חזרה.
4
להוסיף מים ולתת לזה להתבשל.
5
לטגן תפו"א קוביות בשמן עמוק.
6
להניח בצד שירד השמן.
7
אחרי שהעוף מוכן להוסיף את התפו"א לסיר לערבב לא עם כף אלה לנער את הסיר.
8
בתאבון!.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים