לןגן

סופריטו

מאת: שולמית טוויג, פורסם: 15/11/2020 | 20:24
סופריטו

תקציר המתכון: מתכון של פעם הכי טעים שיש

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים שמן בסיר לטגן את העוף קלות ולהוציא

  2. להוסיף לשמן הקיים תבלינים: מלח, פלפל שחור, כורכום, סוכר,

  3. לתת לתבלינים להיפתח מעט בשמן

  4. לשים את העופות חזרה

  5. להוסיף מים ולתת לזה להתבשל

  6. לטגן תפו"א קוביות בשמן עמוק

  7. להניח בצד שירד השמן

  8. אחרי שהעוף מוכן להוסיף את התפו"א לסיר לערבב לא עם כף אלה לנער את הסיר

  9. בתאבון!