ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
חורצים בסכין לאורך ולרוחב
-
אופן ההכנה
-
1
התיבול.
-
2
כף שמן זית.
-
3
קורט מלח גס.
-
4
קורט אבקת שום.
-
5
טבלית בזילקום(קנור).
-
6
קורט פלפל לבן.
-
7
כף שומשום.
-
8
מערבבים היטב.
-
9
ומושחים את התיבול.
-
10
על הסלמון גם בחריצים.
-
11
180 מעלות.
-
12
כ15/20 דקות.
1
התיבול.
2
כף שמן זית.
3
קורט מלח גס.
4
קורט אבקת שום.
5
טבלית בזילקום(קנור).
6
קורט פלפל לבן.
7
כף שומשום.
8
מערבבים היטב.
9
ומושחים את התיבול.
10
על הסלמון גם בחריצים.
11
180 מעלות.
12
כ15/20 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים