לןגן

סלמון בתיבול בזילקום ושומשום בתנור

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 05/11/2020 | 09:09
סלמון בתיבול בזילקום ושומשום בתנור

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. התיבול

  2. כף שמן זית

  3. קורט מלח גס

  4. קורט אבקת שום

  5. טבלית בזילקום(קנור)

  6. קורט פלפל לבן

  7. כף שומשום

  8. מערבבים היטב

  9. ומושחים את התיבול

  10. על הסלמון גם בחריצים

  11. 180 מעלות

  12. כ15/20 דקות