אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

589
צפיות

תבשיל בשר עם תפוא עגבניות וגמבה

המתכון של
תבשיל בשר עם תפוא עגבניות וגמבה

  • קטגוריהתבשילים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • לבישול הבשר
  • ק'ג בשר חתוך לקוביות
  • בצל שלם
  • 2 עלי דפנה
  • 4 פלפל אנגלי
  • מלח
  • פלפל לבן
  • 2 כפות שמן
  • לבסיס התבשיל
  • 4 בצלים פרוסים
  • 5 שיני שום פרוס
  • 2 גמבות חתוכות
  • כ 15-20 עגבניות שרי תמר
  • כ 6 תפוא מקולפים וחתוכים
  • שמן
  • כפית כורכום
  • חצי כפית פלפל
  • כפית מלח
  • חצי כפית בהרט
  • חצי כפית חוואיג' למרק
  • 3 כפיות פפריקה
  • קופסא קטנה של רסק עגבניות
אופן ההכנה
  • 1

    על מנת לצמצם זמנים עדיף להתחיל את כל מרכיבי הבשר בהישול בסיר לחץ כ 45 דק.


  • 2

    בנתיים בסיר רחב.


  • 3

    שמים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הגמבות והשום ומטגנים עוד כמה דק.


  • 4

    לאחר מכן להוסיף את כל המרכיבים ולערבב.


  • 5

    לאחר שהבשר בושל.


  • 6

    שופכים הכל לסיר.


  • 7

    מערבבים ומבשלים עוד כשעה.


  • 8

    ותקנים טעמים.


1

על מנת לצמצם זמנים עדיף להתחיל את כל מרכיבי הבשר בהישול בסיר לחץ כ 45 דק.


2

בנתיים בסיר רחב.


3

שמים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הגמבות והשום ומטגנים עוד כמה דק.


4

לאחר מכן להוסיף את כל המרכיבים ולערבב.


5

לאחר שהבשר בושל.


6

שופכים הכל לסיר.


7

מערבבים ומבשלים עוד כשעה.


8

ותקנים טעמים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים