תבשיל בשר עם תפוא עגבניות וגמבה
מאת: Sidney Hamo, פורסם: 19/10/2020 | 15:33
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
לבישול הבשר
-
ק'ג בשר חתוך לקוביות
-
בצל שלם
-
2 עלי דפנה
-
4 פלפל אנגלי
-
מלח
-
פלפל לבן
-
2 כפות שמן
לבסיס התבשיל
-
4 בצלים פרוסים
-
5 שיני שום פרוס
-
2 גמבות חתוכות
-
כ 15-20 עגבניות שרי תמר
-
כ 6 תפוא מקולפים וחתוכים
-
שמן
-
כפית כורכום
-
חצי כפית פלפל
-
כפית מלח
-
חצי כפית בהרט
-
חצי כפית חוואיג' למרק
-
3 כפיות פפריקה
-
קופסא קטנה של רסק עגבניות
אופן הכנה
-
על מנת לצמצם זמנים עדיף להתחיל את כל מרכיבי הבשר בהישול בסיר לחץ כ 45 דק
-
בנתיים בסיר רחב
-
שמים שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה מוסיפים את הגמבות והשום ומטגנים עוד כמה דק
-
לאחר מכן להוסיף את כל המרכיבים ולערבב
-
לאחר שהבשר בושל
-
שופכים הכל לסיר
-
מערבבים ומבשלים עוד כשעה
-
ותקנים טעמים