ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
0
לטגן מעט את הבצל בסיר עמוק למרק.
-
1
להוסיף את העדשים ולערבב כחצי דקה.
-
2
להוסיף את המים ולבשל כשעה עד שהעדשים רכות.
-
3
לתבל באבקת מרק וכמון לפי הטעם.
-
4
להוסיף את האטריות ולבשל עד שהאטריות רכות.
0
לטגן מעט את הבצל בסיר עמוק למרק.
1
להוסיף את העדשים ולערבב כחצי דקה.
2
להוסיף את המים ולבשל כשעה עד שהעדשים רכות.
3
לתבל באבקת מרק וכמון לפי הטעם.
4
להוסיף את האטריות ולבשל עד שהאטריות רכות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים