ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהקינוחים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
מחממים תנור ל180•.
-
1
בקלחת עם להבה בינונית מרתיחים מים חמאה סוכר ומלח .
-
2
כשהתערובת מבעבעת מוסיפים קמח ומערבבים מהר ומורידים מהאש.
-
3
לערבב עד שהבצק אחיד ומנותק מדפנות הקלחת.
-
4
להעביר למיקסר עם וו גיטרה ולתת לו לעבוד במהירות נמוכה בערך 2 דקות שהתערובת תתקרר קצת.
-
5
לשבור ביצה ולערבב עם כף עץ עד להטמעה ושוב לשבור עוד ביצה לערבב עד שהתערובת חוזרת להיות אחידה ורק אז להוסיף גם את האחרונה. .
-
6
להכניס לשקית זילוף עם צנטר משונן וגדול ולזלף פחזניות .
-
7
לאפות 20 דקות בלי לפתוח את התנור.
-
8
נותנים לפחזניות להתקרר ומכינים קצפת במיקסר בעזרת כל החומרים .
-
9
שתי אופציות - למלא עם שקית זילוף וצנטר מלמטה את הפחזניות או לחתוך באמצע ולזלף פנימה. .
0
מחממים תנור ל180•.
1
בקלחת עם להבה בינונית מרתיחים מים חמאה סוכר ומלח .
2
כשהתערובת מבעבעת מוסיפים קמח ומערבבים מהר ומורידים מהאש.
3
לערבב עד שהבצק אחיד ומנותק מדפנות הקלחת.
4
להעביר למיקסר עם וו גיטרה ולתת לו לעבוד במהירות נמוכה בערך 2 דקות שהתערובת תתקרר קצת.
5
לשבור ביצה ולערבב עם כף עץ עד להטמעה ושוב לשבור עוד ביצה לערבב עד שהתערובת חוזרת להיות אחידה ורק אז להוסיף גם את האחרונה. .
6
להכניס לשקית זילוף עם צנטר משונן וגדול ולזלף פחזניות .
7
לאפות 20 דקות בלי לפתוח את התנור.
8
נותנים לפחזניות להתקרר ומכינים קצפת במיקסר בעזרת כל החומרים .
9
שתי אופציות - למלא עם שקית זילוף וצנטר מלמטה את הפחזניות או לחתוך באמצע ולזלף פנימה. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים