אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

314
צפיות

מרק עדשים כתומים

המתכון של
מרק עדשים כתומים

יאמי

  • קטגוריהמרקים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • שטופים ומושרים מהלילה
  • 1 עגבניה מרוסקת
  • 4 שיני שום קצוצים
  • 1 בצל בינוני קצוץ
  • 5/6 כוסות מים רתוחים
  • 2 גזרים מגורדים
  • 2 תפוח אדמה בינונים מגורדים
  • לתיבול
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית מלאה אבקת מרק בטעם עוף
  • כמון ופילפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
  • 0

    בסיר. מטגנים את הבצל להזהבה קלה.


  • 1

    מוסיפים את העגבניות והשום.


  • 2

    ממליחים טיפה ומבשלים למשך 2/3 דקות.


  • 3

    מוסיפים את העדשים מערבבים.


  • 4

    ומוסיפים את המים.


  • 5

    נותנים רתיחה ואז.


  • 6

    מתבלים במלח . מרק עוף כמון ופילפל שחור.


  • 7

    מבשלים על הגז כ40 דקות.


  • 8

    מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה ומבשלים עוד 10/20 דקות.


  • 9

    אפשר לטחון ןלבשל 5 דקות נוספות.


0

בסיר. מטגנים את הבצל להזהבה קלה.


1

מוסיפים את העגבניות והשום.


2

ממליחים טיפה ומבשלים למשך 2/3 דקות.


3

מוסיפים את העדשים מערבבים.


4

ומוסיפים את המים.


5

נותנים רתיחה ואז.


6

מתבלים במלח . מרק עוף כמון ופילפל שחור.


7

מבשלים על הגז כ40 דקות.


8

מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה ומבשלים עוד 10/20 דקות.


9

אפשר לטחון ןלבשל 5 דקות נוספות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים