לןגן

מרק עדשים כתומים

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 08/10/2020 | 11:59
מרק עדשים כתומים

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בסיר. מטגנים את הבצל להזהבה קלה

  2. מוסיפים את העגבניות והשום

  3. ממליחים טיפה ומבשלים למשך 2/3 דקות

  4. מוסיפים את העדשים מערבבים

  5. ומוסיפים את המים

  6. נותנים רתיחה ואז

  7. מתבלים במלח . מרק עוף כמון ופילפל שחור

  8. מבשלים על הגז כ40 דקות

  9. מוסיפים את הגזר והתפוח אדמה ומבשלים עוד 10/20 דקות

  10. אפשר לטחון ןלבשל 5 דקות נוספות