ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
0
במחבת מטגנים את הבצל.
-
1
עם שמן זית במשך 3 דקות.
-
2
להוסיף בהדרגה את השאר.
-
3
אחרי על הוספה לערבב.
-
4
לתבל ברטבים שרוצים.
-
5
מערבבים וממשיכים.
-
6
כ10 דקות עם מיכסה.
-
7
באש נמוכה.
-
8
להוסיף כפית דבש.
-
9
להמשיף 5 דקות נוספות.
0
במחבת מטגנים את הבצל.
1
עם שמן זית במשך 3 דקות.
2
להוסיף בהדרגה את השאר.
3
אחרי על הוספה לערבב.
4
לתבל ברטבים שרוצים.
5
מערבבים וממשיכים.
6
כ10 דקות עם מיכסה.
7
באש נמוכה.
8
להוסיף כפית דבש.
9
להמשיף 5 דקות נוספות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים