ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
לערבב את כל המצרכים לבצק אחיד ורך.
-
1
להכניס למקרר ולהכין את הקצף.
-
2
במיקסר נקציף חלבונים , סוכר ופודינג לקצף יציב ונוקשה (לוודא שהסוכר נמס) .
-
3
מחממים תנור ל180•.
-
4
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים לשניים ומרדדים כל אחד..
-
5
מורחים קרם, מגלגלים ומכניסים להקפאה ל10 דקות על מנת שהחיתוך יהיה קל יותר..
-
6
חותכים את הרולדה לשושנים.
-
7
אופים במשך 15 דקות בערך או עד הזהבה .
0
לערבב את כל המצרכים לבצק אחיד ורך.
1
להכניס למקרר ולהכין את הקצף.
2
במיקסר נקציף חלבונים , סוכר ופודינג לקצף יציב ונוקשה (לוודא שהסוכר נמס) .
3
מחממים תנור ל180•.
4
מוציאים את הבצק מהמקרר, מחלקים לשניים ומרדדים כל אחד..
5
מורחים קרם, מגלגלים ומכניסים להקפאה ל10 דקות על מנת שהחיתוך יהיה קל יותר..
6
חותכים את הרולדה לשושנים.
7
אופים במשך 15 דקות בערך או עד הזהבה .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים