ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
0
במיקסר עם וו לישה מערבבים הכל לבצק דביק מאוד .
-
1
שופכים מעט שמן זית על הידיים ומורחים את הבצק עד שהוא עטוף כולו בשמן .
-
2
התפחה ראשונה 45 דק.
-
3
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים משמנים שוב ומניחים על נייר אפיה למנוחה של 20 דק.
-
4
מחממים תנור על 250• טורבו.
-
5
טובלים כל כדור בצק בקערת מים לשניה ומוציאים חזרה מותחים לרצועה באורך התבנית ולוחצים עם האצבעות .
-
6
מורחים שמן זית מלח גס ומוסיפים מה שרוצים (גמבה, עגבניות, חצילים, בצל, רוזמרין...).
-
7
7 דק בתנור.
-
8
כשיוצא למרוח שוב שמן זית.
0
במיקסר עם וו לישה מערבבים הכל לבצק דביק מאוד .
1
שופכים מעט שמן זית על הידיים ומורחים את הבצק עד שהוא עטוף כולו בשמן .
2
התפחה ראשונה 45 דק.
3
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים משמנים שוב ומניחים על נייר אפיה למנוחה של 20 דק.
4
מחממים תנור על 250• טורבו.
5
טובלים כל כדור בצק בקערת מים לשניה ומוציאים חזרה מותחים לרצועה באורך התבנית ולוחצים עם האצבעות .
6
מורחים שמן זית מלח גס ומוסיפים מה שרוצים (גמבה, עגבניות, חצילים, בצל, רוזמרין...).
7
7 דק בתנור.
8
כשיוצא למרוח שוב שמן זית.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים