ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוף
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
ההכנה.
-
2
מחממים את הפלנצ'ה.
-
3
עם התזה של שמן זית.
-
4
שמים את הפרגיות.
-
5
מכסים במיכסה.
-
6
לאחר מס דקות הופכים.
-
7
לצד שני ומכסים שוב.
-
8
לאחר שהן עשויות היטב.
-
9
ועסיסיות.
1
ההכנה.
2
מחממים את הפלנצ'ה.
3
עם התזה של שמן זית.
4
שמים את הפרגיות.
5
מכסים במיכסה.
6
לאחר מס דקות הופכים.
7
לצד שני ומכסים שוב.
8
לאחר שהן עשויות היטב.
9
ועסיסיות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים