לןגן

פרוסות פרגיות בתיבול פיקנטי בפלנציה

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 24/09/2020 | 20:58
פרוסות פרגיות  בתיבול פיקנטי  בפלנציה

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. מחממים את הפלנצ'ה

  3. עם התזה של שמן זית

  4. שמים את הפרגיות

  5. מכסים במיכסה

  6. לאחר מס דקות הופכים

  7. לצד שני ומכסים שוב

  8. לאחר שהן עשויות היטב

  9. ועסיסיות