אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

2,992
צפיות

שבקיה

המתכון של
שבקיה

שבקיה מתכון נדיר של אמא שלי היקרה ממנה למדתי איך לעשות וככה אני עושה שנים.

  • קטגוריהעוגיות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 1 מרגרינה,1 וחצי כוסות מים חמים(כוס חד פעמי חם)1 אבקת אפיה,3 כפות חומץ,1 ק"ג קמח מנופה
אופן ההכנה
  • 0

    בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את המרגרינה שלמה עם כוס וחצי מים חמים מוסיפים את אבקת אפיה ו 3 כפות חומץ. מתחילים לערבב לאט לאט כ 5 דקות.לאחר מכן בהדרגה מוסיפים קמח עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.(יוצא בצק מושלם)מחלקים את הבצק ל4 כל חלק פותחים עם מערוך דק(צורה של מלבן)יוצרים פסים עם גלגלת לוקחים 2 פסים עושים פרח מניחים על נייר אפייה.לאחר שעושים את כל הבצק עוברים לטיגון עמוק בשמן מטגנים את הכל.מכינים סירופ דבש-1 ק"ג סוכר,3 כוסות מים,חצי לימון על הגז עד שמסמיך.טובלים את השבקיה(פרחים)מפזרים שומשום יוצא טעים טעים💙💚💛.


0

בקערת המיקסר עם וו לישה מניחים את המרגרינה שלמה עם כוס וחצי מים חמים מוסיפים את אבקת אפיה ו 3 כפות חומץ. מתחילים לערבב לאט לאט כ 5 דקות.לאחר מכן בהדרגה מוסיפים קמח עד לקבלת בצק רך ונוח לעבודה.(יוצא בצק מושלם)מחלקים את הבצק ל4 כל חלק פותחים עם מערוך דק(צורה של מלבן)יוצרים פסים עם גלגלת לוקחים 2 פסים עושים פרח מניחים על נייר אפייה.לאחר שעושים את כל הבצק עוברים לטיגון עמוק בשמן מטגנים את הכל.מכינים סירופ דבש-1 ק"ג סוכר,3 כוסות מים,חצי לימון על הגז עד שמסמיך.טובלים את השבקיה(פרחים)מפזרים שומשום יוצא טעים טעים💙💚💛.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים