ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגיות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
שמים את הקמח, אבקת סוכר, מלח וחמאה מעבדים במעבד מזון לתערובת פירורית.
-
2
מוסיפים חלב (בהדרגה) עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
-
3
מכניסים למקרר לשעה.
-
4
מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח.
-
5
קורצים פרחים ומסדרים על תבנית, בחצי הפרחים קורצים עיגול קטן (השתמשתי בצנטר).
-
6
אופים בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב ומצננים אותן.
-
7
שמים חצי כפית ריבה על כל עוגיה ומכסים עם עוגיה עם החור.
-
8
שומרים בקופסא סגורה, בשכבה אחת.
-
9
אפשר לקשט עם אבקת סוכר.
1
שמים את הקמח, אבקת סוכר, מלח וחמאה מעבדים במעבד מזון לתערובת פירורית.
2
מוסיפים חלב (בהדרגה) עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
3
מכניסים למקרר לשעה.
4
מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח.
5
קורצים פרחים ומסדרים על תבנית, בחצי הפרחים קורצים עיגול קטן (השתמשתי בצנטר).
6
אופים בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב ומצננים אותן.
7
שמים חצי כפית ריבה על כל עוגיה ומכסים עם עוגיה עם החור.
8
שומרים בקופסא סגורה, בשכבה אחת.
9
אפשר לקשט עם אבקת סוכר.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים