לןגן

עוגיות ריבה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 22/08/2020 | 11:31
עוגיות ריבה

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שמים את הקמח, אבקת סוכר, מלח וחמאה מעבדים במעבד מזון לתערובת פירורית

  2. מוסיפים חלב (בהדרגה) עד שמתקבל בצק רך ואחיד

  3. מכניסים למקרר לשעה

  4. מרדדים את הבצק על נייר אפיה מקומח

  5. קורצים פרחים ומסדרים על תבנית, בחצי הפרחים קורצים עיגול קטן (השתמשתי בצנטר)

  6. אופים בחום של 180 מעלות כ-12-15 דקות עד שהעוגיות מתחילות להזהיב ומצננים אותן

  7. שמים חצי כפית ריבה על כל עוגיה ומכסים עם עוגיה עם החור

  8. שומרים בקופסא סגורה, בשכבה אחת

  9. אפשר לקשט עם אבקת סוכר