ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתבשילים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה: .
-
2
לוקחים סיר שמים כף שמן זית פורסים ומכניסים את הבצל מטגנים עד הזהבה .
-
3
מכניסים את שאר הירקות שחתכנו .
-
4
ומכניסים 2 כוסות מים.
-
5
סוגרים לרבע שעה כדי להאדות את הירקות..
-
6
לאחר מכן שמים את התבלינים ואת ממרח העריסה וממרח השום מערבבים היטב.
-
7
ומכניסים את רצועות חזה העוף שחתכנו לתוך הסיר .
-
8
וסוגרים לעוד 20 דק. .
1
אופן ההכנה: .
2
לוקחים סיר שמים כף שמן זית פורסים ומכניסים את הבצל מטגנים עד הזהבה .
3
מכניסים את שאר הירקות שחתכנו .
4
ומכניסים 2 כוסות מים.
5
סוגרים לרבע שעה כדי להאדות את הירקות..
6
לאחר מכן שמים את התבלינים ואת ממרח העריסה וממרח השום מערבבים היטב.
7
ומכניסים את רצועות חזה העוף שחתכנו לתוך הסיר .
8
וסוגרים לעוד 20 דק. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים