לןגן

מוקפץ ירקות וחזה עוף

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 21/06/2020 | 17:57
מוקפץ ירקות וחזה עוף

תקציר המתכון: קליל לדיאטה לשמירה על משקל

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. לוקחים סיר שמים כף שמן זית פורסים ומכניסים את הבצל מטגנים עד הזהבה

  3. מכניסים את שאר הירקות שחתכנו

  4. ומכניסים 2 כוסות מים

  5. סוגרים לרבע שעה כדי להאדות את הירקות.

  6. לאחר מכן שמים את התבלינים ואת ממרח העריסה וממרח השום מערבבים היטב

  7. ומכניסים את רצועות חזה העוף שחתכנו לתוך הסיר

  8. וסוגרים לעוד 20 דק.