אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,184
צפיות

בורקס רומני עם בשר וכרוב

המתכון של
בורקס רומני עם בשר וכרוב

מתכון של אלינה אורמן מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • בצק עלים שמרית
  • 2 בצלים בינוניים קצוצים דק
  • 1/3 כרוב לבן פרוס וחתוך
  • 1 גזר מגורר גס
  • מלח פלפל שחור
  • בשר טחון
  • ביצה למריחה
  • מלח
  • חצי לימון סחוט
  • שמן זית
אופן ההכנה
  • 1

    לכרוב: לחתוך את הקרוב לחתיכות דקות, להוסיף כף שמן, חצי לימון סחוט ולימון, לתת לו לנוח לפחות חצי שעה.


  • 2

    למלית: לקצוץ את הבצל, לטגן את הבצל יחד עם הבשר, לתבל לפי הטעם : מלח ופלפל, לגרד את הגזר ולהוסיף לכרוב, להוסיף את הבשר והבצל לכרוב והגזר לקערה גדולה ולערבב.


  • 3

    לבצק: לפתוח את הבצק, לחתוך את הבצק לריבועים, בכל ריבוע להניח כף גדושה של תערובת ולפל לשניים בצורת משולש, לטגן בשמן במחבת שטוחה.


1

לכרוב: לחתוך את הקרוב לחתיכות דקות, להוסיף כף שמן, חצי לימון סחוט ולימון, לתת לו לנוח לפחות חצי שעה.


2

למלית: לקצוץ את הבצל, לטגן את הבצל יחד עם הבשר, לתבל לפי הטעם : מלח ופלפל, לגרד את הגזר ולהוסיף לכרוב, להוסיף את הבשר והבצל לכרוב והגזר לקערה גדולה ולערבב.


3

לבצק: לפתוח את הבצק, לחתוך את הבצק לריבועים, בכל ריבוע להניח כף גדושה של תערובת ולפל לשניים בצורת משולש, לטגן בשמן במחבת שטוחה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים