לןגן

בורקס רומני עם בשר וכרוב

מאת: אמהות מבשלות ביחד, פורסם: 12/06/2020 | 08:40
בורקס רומני עם בשר וכרוב

תקציר המתכון: מתכון של אלינה אורמן מתכנית הבישול אמהות מבשלות ביחד

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לכרוב: לחתוך את הקרוב לחתיכות דקות, להוסיף כף שמן, חצי לימון סחוט ולימון, לתת לו לנוח לפחות חצי שעה

  2. למלית: לקצוץ את הבצל, לטגן את הבצל יחד עם הבשר, לתבל לפי הטעם : מלח ופלפל, לגרד את הגזר ולהוסיף לכרוב, להוסיף את הבשר והבצל לכרוב והגזר לקערה גדולה ולערבב

  3. לבצק: לפתוח את הבצק, לחתוך את הבצק לריבועים, בכל ריבוע להניח כף גדושה של תערובת ולפל לשניים בצורת משולש, לטגן בשמן במחבת שטוחה