ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
אופן ההכנה
-
1
הכנות:.
-
2
1. לפתוח את הקופסאות של הטונה ולסנן את השמן..
-
3
2. לגרד את הבצל בפומפייה .
-
4
וגם את הקישוא .
-
5
3. לחמם תנור ל 180 מעלות..
-
6
4. להעביר את הבצל והקישוא לקערה, לפורר את הטונה ולהוסיף יחד עם הביצה פטרוזיליה ולתבל..
-
7
5. אפייה: להכין קציצות, לרפד תבנית בנייר אפייה לזלף בשמן זית לסדר את הקציצות קצת לשטח לאפות כ 25 דקות עד שמזהיב.
-
8
😛בתאבון.
1
הכנות:.
2
1. לפתוח את הקופסאות של הטונה ולסנן את השמן..
3
2. לגרד את הבצל בפומפייה .
4
וגם את הקישוא .
5
3. לחמם תנור ל 180 מעלות..
6
4. להעביר את הבצל והקישוא לקערה, לפורר את הטונה ולהוסיף יחד עם הביצה פטרוזיליה ולתבל..
7
5. אפייה: להכין קציצות, לרפד תבנית בנייר אפייה לזלף בשמן זית לסדר את הקציצות קצת לשטח לאפות כ 25 דקות עד שמזהיב.
8
😛בתאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים