לןגן

קציצות טונה אפויות

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 07/06/2020 | 22:28
קציצות טונה אפויות

תקציר המתכון: קציצות שילדים אוהבים ולמי שבדיאטה

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנות:

  2. 1. לפתוח את הקופסאות של הטונה ולסנן את השמן.

  3. 2. לגרד את הבצל בפומפייה

  4. וגם את הקישוא

  5. 3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

  6. 4. להעביר את הבצל והקישוא לקערה, לפורר את הטונה ולהוסיף יחד עם הביצה פטרוזיליה ולתבל.

  7. 5. אפייה: להכין קציצות, לרפד תבנית בנייר אפייה לזלף בשמן זית לסדר את הקציצות קצת לשטח לאפות כ 25 דקות עד שמזהיב

  8. 😛בתאבון