ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלילדים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים חמאה מומסת..
-
2
מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה לתוך קערה, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב..
-
3
בקערה טורפים את הביצים, החלב ותמצית הוניל, מוסיפים את מחית הבננה לקערה ומערבבים..
-
4
מוסיפים לקערה את החמאה המומסת עם הקמח ומערבבים עד שהוא נספג כולו בתערובת..
-
5
מחממים היטב מחבת על גבי להבה קטנה, משמנים את פני המחבת במעט חמאה מומסת..
-
6
יוצקים בעזרת מצקת מהבלילה אל המחבת, מטגנים למשך כ-2 דקות או עד שמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים עוד כדקה עד שתי דקות..
-
7
עורמים את הפנקייקים בערמה כדי לשמור על חומם..
-
8
אוכלים עם סירופ מייפל או שוקולד.
1
בקערה שמים חמאה מומסת..
2
מנפים את הקמח יחד עם אבקת האפייה לתוך קערה, מוסיפים את הסוכר והמלח ומערבבים היטב..
3
בקערה טורפים את הביצים, החלב ותמצית הוניל, מוסיפים את מחית הבננה לקערה ומערבבים..
4
מוסיפים לקערה את החמאה המומסת עם הקמח ומערבבים עד שהוא נספג כולו בתערובת..
5
מחממים היטב מחבת על גבי להבה קטנה, משמנים את פני המחבת במעט חמאה מומסת..
6
יוצקים בעזרת מצקת מהבלילה אל המחבת, מטגנים למשך כ-2 דקות או עד שמופיעות בועות על גבי הפנקייק, הופכים ומטגנים עוד כדקה עד שתי דקות..
7
עורמים את הפנקייקים בערמה כדי לשמור על חומם..
8
אוכלים עם סירופ מייפל או שוקולד.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים