ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמאפים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
-
גבינה מוצרלה וצהובה לפיזור על תפוחי האדמה ובנייר הפרגמנט
-
-
-
-
-
גבינת מוצרלה לפיזור מעל התרד והריקוטה
אופן ההכנה
-
1
מרפדים תבנית בנייר אפייה מפזרים גבינת מוצרלה וגבינה צהובה ומסדרים את תפוחי האדמה בצורת מניפה, .
-
2
מעל תפוחי האדמה מפזרים שוב גבינת מוצרלה וצהובה מכניסים לתנור ל-180 מע' למשך 30 דקות..
-
3
במחבת מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את התרד ומטגנים מוסיפים מלח פלפל שחור מטגנים עד לריכוך,.
-
4
מעבירים לקערה ומוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
-
5
מוציאים את התבנית ומפזרים מעל את הגבינה עם התרד מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגלגלים לרולדה מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים במשך 15 דקות..
-
6
מקררים מעט ופורסים לפרוסות אוכלים עם סלט ירקות טרי .
1
מרפדים תבנית בנייר אפייה מפזרים גבינת מוצרלה וגבינה צהובה ומסדרים את תפוחי האדמה בצורת מניפה, .
2
מעל תפוחי האדמה מפזרים שוב גבינת מוצרלה וצהובה מכניסים לתנור ל-180 מע' למשך 30 דקות..
3
במחבת מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את התרד ומטגנים מוסיפים מלח פלפל שחור מטגנים עד לריכוך,.
4
מעבירים לקערה ומוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים עד לאיחוד החומרים..
5
מוציאים את התבנית ומפזרים מעל את הגבינה עם התרד מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגלגלים לרולדה מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים במשך 15 דקות..
6
מקררים מעט ופורסים לפרוסות אוכלים עם סלט ירקות טרי .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים