לןגן

גראט תפוח אדמה עם גבינה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 02/06/2020 | 21:25
גראט תפוח אדמה עם גבינה

תקציר המתכון: רולדת תפו"א עם גבינות טעימה ביותר ומיוחדת

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מרפדים תבנית בנייר אפייה מפזרים גבינת מוצרלה וגבינה צהובה ומסדרים את תפוחי האדמה בצורת מניפה,

  2. מעל תפוחי האדמה מפזרים שוב גבינת מוצרלה וצהובה מכניסים לתנור ל-180 מע' למשך 30 דקות.

  3. במחבת מחממים 2 כפות שמן זית מוסיפים את התרד ומטגנים מוסיפים מלח פלפל שחור מטגנים עד לריכוך,

  4. מעבירים לקערה ומוסיפים את גבינת הריקוטה ומערבבים עד לאיחוד החומרים.

  5. מוציאים את התבנית ומפזרים מעל את הגבינה עם התרד מפזרים מעל גבינת מוצרלה מגלגלים לרולדה מכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ואופים במשך 15 דקות.

  6. מקררים מעט ופורסים לפרוסות אוכלים עם סלט ירקות טרי