ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1.
-
2
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבטטה כ-30 דקות, עד שהיא מתרככת. מצננים מעט, מקלפים וחותכים לקוביות..
-
3
2.
-
4
בינתיים שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך. .
-
5
3.
-
6
מערבבים את כל החומרי הרוטב. .
-
7
4.
-
8
מערבבים את העדשים עם הרוטב. מוסיפים את שאר חומרי הסלט ומערבבים בעדינות עם קוביות הבטטה..
-
9
ומגישים באהבה♥️.
1
1.
2
מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבטטה כ-30 דקות, עד שהיא מתרככת. מצננים מעט, מקלפים וחותכים לקוביות..
3
2.
4
בינתיים שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך. .
5
3.
6
מערבבים את כל החומרי הרוטב. .
7
4.
8
מערבבים את העדשים עם הרוטב. מוסיפים את שאר חומרי הסלט ומערבבים בעדינות עם קוביות הבטטה..
9
ומגישים באהבה♥️.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים