לןגן

סלט עדשים שחורות קוביות בטטה ופטרוזיליה מסולסלת

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 10:18
סלט עדשים שחורות קוביות בטטה ופטרוזיליה מסולסלת

תקציר המתכון: סלט מהמם

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. 1

  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את הבטטה כ-30 דקות, עד שהיא מתרככת. מצננים מעט, מקלפים וחותכים לקוביות.

  3. 2

  4. בינתיים שמים את העדשים השחורות בסיר מלא מים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים 25 דקות. מסננים אם צריך.

  5. 3

  6. מערבבים את כל החומרי הרוטב.

  7. 4

  8. מערבבים את העדשים עם הרוטב. מוסיפים את שאר חומרי הסלט ומערבבים בעדינות עם קוביות הבטטה.

  9. ומגישים באהבה♥️