ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהמרקים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בסיר לחמם מעט שמן להוסיף בצל ושום קצוץ .
-
2
לאדות להוסיף את הגזר והסלרי לערבב מידי פעם.
-
3
ולהמשיך לאדות.
-
4
להוסיף 5 מים רותחים ותבלינים ולבשל עד שהגזר מתרכך.
-
5
להוסיף את התירס ולבשל.
-
6
לבדוק אם התירס התבשל.
-
7
בצקניות לשים הקערה ביצה להוסיף את הקמח לערבב צריך לצאת רך מאוד לא נוזלי .
-
8
לשים מסננת הפוכה על הסיר לשים את הבצק ועם כף לגרר .
1
בסיר לחמם מעט שמן להוסיף בצל ושום קצוץ .
2
לאדות להוסיף את הגזר והסלרי לערבב מידי פעם.
3
ולהמשיך לאדות.
4
להוסיף 5 מים רותחים ותבלינים ולבשל עד שהגזר מתרכך.
5
להוסיף את התירס ולבשל.
6
לבדוק אם התירס התבשל.
7
בצקניות לשים הקערה ביצה להוסיף את הקמח לערבב צריך לצאת רך מאוד לא נוזלי .
8
לשים מסננת הפוכה על הסיר לשים את הבצק ועם כף לגרר .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים