ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
להום פרייז:.
-
2
נחמם שמן בסיר עמוק.
-
3
נקלף תפוחי אדמה, ונחתוך לקוביות שוות.
-
4
נטגן את הקוביות עד להזהבה(ראו בתמונה).
-
5
נוציא לנייר סופג.
-
6
לרוטב:.
-
7
במחבת רחבה נמיס חמאה ונטגן בה את הבצל הסגול.
-
8
נוסיף צי'לי, שמנת מתוקה, וחלב ונערבב היטב.
-
9
להוסיף תבלינים ולערבב.
-
10
(ע"מ להסמיך את הרוטב ניתן לעשות רביחה מקמח ומים ולהשוות טמפרטורות).
-
11
נסדר תפוחי אדמה ב-2 תבניות אלומיניום משומנות מעט.
-
12
נשפוך את הרוטב מעל בצורה שווה נאפה בחום 180 מעלות, כ-30 דקות.
1
להום פרייז:.
2
נחמם שמן בסיר עמוק.
3
נקלף תפוחי אדמה, ונחתוך לקוביות שוות.
4
נטגן את הקוביות עד להזהבה(ראו בתמונה).
5
נוציא לנייר סופג.
6
לרוטב:.
7
במחבת רחבה נמיס חמאה ונטגן בה את הבצל הסגול.
8
נוסיף צי'לי, שמנת מתוקה, וחלב ונערבב היטב.
9
להוסיף תבלינים ולערבב.
10
(ע"מ להסמיך את הרוטב ניתן לעשות רביחה מקמח ומים ולהשוות טמפרטורות).
11
נסדר תפוחי אדמה ב-2 תבניות אלומיניום משומנות מעט.
12
נשפוך את הרוטב מעל בצורה שווה נאפה בחום 180 מעלות, כ-30 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים