ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
משרים את המצות כ-5 דקות במיים, מסננים ומפוררים עם הידיים לחתיכות קטנות כמה שיותר..
-
2
מוסיפים ביצים, חלב, מלח ופלפל..
-
3
מחממים שמן על מחבת בינונית ומשטחים את העיסה..
-
4
מטגנים עד שמשחים והופכים בעזרת צלחת (מוסיפים שמן למחבת לפני שמטגנים מהצד השני)..
-
5
מכבים את האש ומורחים רוטב לפיצה ומעל גבינה צהובה ותוספות..
-
6
אני הכנתי את הרוטב כך: .
-
7
2 כפות רסק עגבניות, כף קטשופ, כף מטבוחה, 2 שיני שום כתוש (או גבישי שום), מלח ופלפל שחור..
-
8
מכסים את המחבת עם נייר כסף ומדליקים את האש (על להבה נמוכה) עד שהגבינה נמסה והתחתית מוכנה..
-
9
חותכים ומגישים חם..
1
משרים את המצות כ-5 דקות במיים, מסננים ומפוררים עם הידיים לחתיכות קטנות כמה שיותר..
2
מוסיפים ביצים, חלב, מלח ופלפל..
3
מחממים שמן על מחבת בינונית ומשטחים את העיסה..
4
מטגנים עד שמשחים והופכים בעזרת צלחת (מוסיפים שמן למחבת לפני שמטגנים מהצד השני)..
5
מכבים את האש ומורחים רוטב לפיצה ומעל גבינה צהובה ותוספות..
6
אני הכנתי את הרוטב כך: .
7
2 כפות רסק עגבניות, כף קטשופ, כף מטבוחה, 2 שיני שום כתוש (או גבישי שום), מלח ופלפל שחור..
8
מכסים את המחבת עם נייר כסף ומדליקים את האש (על להבה נמוכה) עד שהגבינה נמסה והתחתית מוכנה..
9
חותכים ומגישים חם..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים