תקציר המתכון: פיצה עסיסית לפסח
קטגוריה: פסח, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
משרים את המצות כ-5 דקות במיים, מסננים ומפוררים עם הידיים לחתיכות קטנות כמה שיותר.
מוסיפים ביצים, חלב, מלח ופלפל.
מחממים שמן על מחבת בינונית ומשטחים את העיסה.
מטגנים עד שמשחים והופכים בעזרת צלחת (מוסיפים שמן למחבת לפני שמטגנים מהצד השני).
מכבים את האש ומורחים רוטב לפיצה ומעל גבינה צהובה ותוספות.
אני הכנתי את הרוטב כך:
2 כפות רסק עגבניות, כף קטשופ, כף מטבוחה, 2 שיני שום כתוש (או גבישי שום), מלח ופלפל שחור.
מכסים את המחבת עם נייר כסף ומדליקים את האש (על להבה נמוכה) עד שהגבינה נמסה והתחתית מוכנה.
חותכים ומגישים חם.