ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהעוגות
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
1)מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג וניל שמנת חמוצה וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.
-
2
2) מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות וממשיכים להקציף אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד .
-
3
3) מניחים רינג בקוטר 24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף.
-
4
.
-
5
4)מתחילים לסדר שיכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה פושר ויוצקים 4 כפות תערובת ומכסים בביסקוויטים ושוב תערובת ושוב ביסקוויטים ומסיימים עם תערובת ,מכניסים למקפיא עד להכנת הקרם .
-
6
5)אופן הכנת הציפוי: .
-
7
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד ליציבות , יוצקים חצי חצי תערובת מעל העוגה והחצי השני מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב .
-
8
כל אחד עם הרעיונות שלה.
-
9
קרם , סוכריות , שוקולדים ועוד..... השמיים הם הגבול.
1
1)מקציפים את השמנת מתוקה עם פודינג וניל שמנת חמוצה וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצפת יציבה.
2
2) מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את הגבינות וממשיכים להקציף אבל לא יותר מדי רק עד לאיחוד .
3
3) מניחים רינג בקוטר 24 ס"מ על תחתית או על מגש ושמים סביב שקף.
4
.
5
4)מתחילים לסדר שיכבת ביסקוויטים טבולים בנס קפה פושר ויוצקים 4 כפות תערובת ומכסים בביסקוויטים ושוב תערובת ושוב ביסקוויטים ומסיימים עם תערובת ,מכניסים למקפיא עד להכנת הקרם .
6
5)אופן הכנת הציפוי: .
7
מקציפים את השמנת המתוקה עם פודינג וניל וחלב עד ליציבות , יוצקים חצי חצי תערובת מעל העוגה והחצי השני מעבירים לשקית זילוף ומזלפים סביב .
8
כל אחד עם הרעיונות שלה.
9
קרם , סוכריות , שוקולדים ועוד..... השמיים הם הגבול.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים