ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
אופן ההכנה
-
1
בקערה: שמרים, 1 כוס מים, סוכר-להמתין 15 דקות.
-
2
במיקסר: להוסיף שאר מרכיבים. (מלח תמיד בסוף הלישה).
-
3
להתפיח חצי שעה, ללוש ושוב התפחה.
-
4
בתבנית: לחלק ל16 עיגולים -שיתפחו כ10 דקות.
-
5
לגלגל כמו רולדה,להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהתפיח עוד חצי שעה.
-
6
לחמם תנור על 200 מעלות גריל.
-
7
למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בגריל 10-15 דקות עד להזהבה ואז לשנות למצב תנור רגיל(טורבו) רק ל2 דקות.
-
8
בהצלחה.
-
9
לשאלות אפשר לפנות למייל twizermiri55@gmail.com.
1
בקערה: שמרים, 1 כוס מים, סוכר-להמתין 15 דקות.
2
במיקסר: להוסיף שאר מרכיבים. (מלח תמיד בסוף הלישה).
3
להתפיח חצי שעה, ללוש ושוב התפחה.
4
בתבנית: לחלק ל16 עיגולים -שיתפחו כ10 דקות.
5
לגלגל כמו רולדה,להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהתפיח עוד חצי שעה.
6
לחמם תנור על 200 מעלות גריל.
7
למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בגריל 10-15 דקות עד להזהבה ואז לשנות למצב תנור רגיל(טורבו) רק ל2 דקות.
8
בהצלחה.
9
לשאלות אפשר לפנות למייל twizermiri55@gmail.com.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים