לןגן

לחמניות

מאת: מרים טויזר, פורסם: 22/04/2020 | 14:52
לחמניות

תקציר המתכון: טעיםם....רך מאוד.... ריח של מאפיה בכל הבית....

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

הברשה

לבצק

אופן הכנה

  1. בקערה: שמרים, 1 כוס מים, סוכר-להמתין 15 דקות

  2. במיקסר: להוסיף שאר מרכיבים. (מלח תמיד בסוף הלישה)

  3. להתפיח חצי שעה, ללוש ושוב התפחה

  4. בתבנית: לחלק ל16 עיגולים -שיתפחו כ10 דקות

  5. לגלגל כמו רולדה,להניח בתבנית עם נייר אפיה ולהתפיח עוד חצי שעה

  6. לחמם תנור על 200 מעלות גריל

  7. למרוח ביצה לפזר שומשום לאפות בגריל 10-15 דקות עד להזהבה ואז לשנות למצב תנור רגיל(טורבו) רק ל2 דקות

  8. בהצלחה

  9. לשאלות אפשר לפנות למייל twizermiri55@gmail.com