ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
כ 7 תפו"א פרוסים לעיגולים דקים
-
-
-
-
-
-
-
תפזורת רוזמרין יבש או טרי
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
ראשית את התפו"א נפרוס לפרוסות דקות ונניח אותם בצורת מניפה בסיר רוסטר ...במרכז נניח את ראש השום .
-
2
בקערית קטנה נשים את השמן...הכורכום והמים נערבב היטב ונשפוך על התפוחי אדמה .
-
3
כעת נפזר מלח גס...פלפל שחור גרוס ורוזמרין .
-
4
נבשל על הגז להבה נמוכה עד לריכוך התפו"א ! נסיר מכסה נזגג סילאן או דבש ...נפזר שומשום.
-
5
נכניס לתנור שחומם מראש חום עליון חום תחתון 200 מעלות לכרבע שעה עד להזהבה קלה .
-
6
יוצא אליפות !! ניתן להוסיף בטטות !! .
1
ראשית את התפו"א נפרוס לפרוסות דקות ונניח אותם בצורת מניפה בסיר רוסטר ...במרכז נניח את ראש השום .
2
בקערית קטנה נשים את השמן...הכורכום והמים נערבב היטב ונשפוך על התפוחי אדמה .
3
כעת נפזר מלח גס...פלפל שחור גרוס ורוזמרין .
4
נבשל על הגז להבה נמוכה עד לריכוך התפו"א ! נסיר מכסה נזגג סילאן או דבש ...נפזר שומשום.
5
נכניס לתנור שחומם מראש חום עליון חום תחתון 200 מעלות לכרבע שעה עד להזהבה קלה .
6
יוצא אליפות !! ניתן להוסיף בטטות !! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים