ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפסח
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
הכמות מספיקה ל- 22-25 יחידות.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לפורר את המצות. .
-
2
להשרות במים רבע שעה ולסחוט היטב. .
-
3
להוסיף את הקמח, מצות, הביצים, האפיה והתבלינים. .
-
4
להשאיר למנוחה של 10 דקות, .
-
5
ליצור עם ידיים רטובות לחמניות מאורכות ולטגן בשמן עמוק משני צדדים. .
-
6
* לחמם את השמן טוב לפני הטיגון בזמן הטיגון להנמיך את האש. .
1
לפורר את המצות. .
2
להשרות במים רבע שעה ולסחוט היטב. .
3
להוסיף את הקמח, מצות, הביצים, האפיה והתבלינים. .
4
להשאיר למנוחה של 10 דקות, .
5
ליצור עם ידיים רטובות לחמניות מאורכות ולטגן בשמן עמוק משני צדדים. .
6
* לחמם את השמן טוב לפני הטיגון בזמן הטיגון להנמיך את האש. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים