1. משרים את הדגים במשך חצי שעה במי לימון ומלח. שוטפים..
2
2. בסיר רחב מניחים את החומוס, מפזרים את השום, הגמבה, הפלפל היבש, העגבניות, הלימון הכבוש ומחצית מהכוסברה. מלמעלה מניחים את הדגים כשהעור כלפי מטה. מוסיפים מים, ומבשלים כ- 15 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור..
3
3. בקערה נפרדת מערבבים את כל התבלינים עם השמן ויוצקים על הדגים.
4
4. מנערים קלות את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדגים..
5
5. מפזרים את יתר הכוסברה וממשיכים לבשל כשהסיר ללא מכסה על להבה נמוכה, עד לאידוי הנוזלים (כחצי שעה), מידי פעם, יש להרטיב את הדגים עם הרוטב ולנער את הסיר בשנית..
1
1. משרים את הדגים במשך חצי שעה במי לימון ומלח. שוטפים..
2
2. בסיר רחב מניחים את החומוס, מפזרים את השום, הגמבה, הפלפל היבש, העגבניות, הלימון הכבוש ומחצית מהכוסברה. מלמעלה מניחים את הדגים כשהעור כלפי מטה. מוסיפים מים, ומבשלים כ- 15 דקות על אש בינונית עם מכסה סגור..
3
3. בקערה נפרדת מערבבים את כל התבלינים עם השמן ויוצקים על הדגים.
4
4. מנערים קלות את הסיר כך שהרוטב יכסה את הדגים..
5
5. מפזרים את יתר הכוסברה וממשיכים לבשל כשהסיר ללא מכסה על להבה נמוכה, עד לאידוי הנוזלים (כחצי שעה), מידי פעם, יש להרטיב את הדגים עם הרוטב ולנער את הסיר בשנית..