ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהפשטידות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1. 8 תפוחי אדמה בינוניים מינוס
-
-
-
4. בצל בינוני קצוץ דק מאוד
-
-
6. 3 שיני שום גדולות כתושות
-
-
-
-
-
11. תבלינים
-
מלח, פלפל שחור, פפריקה אדומה, גריל עוף, כוכרכום, כמון
אופן ההכנה
-
1
הכנת הפירה:.
-
2
1.לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ומעט פלפל.
-
3
2. למעוך את תפ"א למחית, להוסיף 3 כפות שמן ומעט מהמים בהם בושלו תפוחי האדמה.
-
4
3. לערבב למחית אחידה ולקרר.
-
5
הכנת הבשר:.
-
6
1. לחמם מעט שמן במחבת.
-
7
2. להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד שינוי גוון הבשר לאפור.
-
8
3. להוסיף את הגזר, הבצל, השום והתבלינים ולערבב.
-
9
4. להוסיף את כוס המרק, רסק העגבניות ואת העגבנייה המגורדת.
-
10
5 להמשיך לבשל עד אידוי הנוזלים.
-
11
6. לקרר.
-
12
הפאי:.
-
13
למרוח שיכבה של פירה מעל להוסיף את הבשר ומעל הבשר להוסיף את הפירה..
-
14
להכניס לתנור לכ 50דק ב 190 מעלות ללא כיסוי.
1
הכנת הפירה:.
2
1.לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ומעט פלפל.
3
2. למעוך את תפ"א למחית, להוסיף 3 כפות שמן ומעט מהמים בהם בושלו תפוחי האדמה.
4
3. לערבב למחית אחידה ולקרר.
5
הכנת הבשר:.
6
1. לחמם מעט שמן במחבת.
7
2. להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד שינוי גוון הבשר לאפור.
8
3. להוסיף את הגזר, הבצל, השום והתבלינים ולערבב.
9
4. להוסיף את כוס המרק, רסק העגבניות ואת העגבנייה המגורדת.
10
5 להמשיך לבשל עד אידוי הנוזלים.
11
6. לקרר.
12
הפאי:.
13
למרוח שיכבה של פירה מעל להוסיף את הבשר ומעל הבשר להוסיף את הפירה..
14
להכניס לתנור לכ 50דק ב 190 מעלות ללא כיסוי.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים