לןגן

פאי רועים

מאת: טלי אלדר, פורסם: 29/11/2019 | 15:10
פאי רועים

תקציר המתכון: מתכון יחסית פשוט מ foodisgood עם קצת שידרוג

קטגוריה: פשטידות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

11. תבלינים

אופן הכנה

  1. הכנת הפירה:

  2. 1.לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ומעט פלפל

  3. 2. למעוך את תפ"א למחית, להוסיף 3 כפות שמן ומעט מהמים בהם בושלו תפוחי האדמה

  4. 3. לערבב למחית אחידה ולקרר

  5. הכנת הבשר:

  6. 1. לחמם מעט שמן במחבת

  7. 2. להוסיף את הבשר ולפורר עם מזלג עד שינוי גוון הבשר לאפור

  8. 3. להוסיף את הגזר, הבצל, השום והתבלינים ולערבב

  9. 4. להוסיף את כוס המרק, רסק העגבניות ואת העגבנייה המגורדת

  10. 5 להמשיך לבשל עד אידוי הנוזלים

  11. 6. לקרר

  12. הפאי:

  13. למרוח שיכבה של פירה מעל להוסיף את הבשר ומעל הבשר להוסיף את הפירה.

  14. להכניס לתנור לכ 50דק ב 190 מעלות ללא כיסוי