הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
מטגנים את הבצל הקצוץ להוסיף את השום ולטגן עד שההזהבה שמים בצד..
לשטוף את העדשים ולבשל עם התבלינים במים רותחים עד שמתרכך, צריך להישאר מעט מאד נוזלים..
מערבבים את הבצל המטוגן עם השום יחד עם העדשים..
בסיר נפרד מכינים את האורז חצי בישול עד שנגמרים הנוזלים של האורז, מורידים מהאש ומוסיפים את העדשים עם הבצל המטוגן לסיר האורז ומערבבים היטב, מנקבים כמה חורים בסיר ומחזירים לאש על להבה נמוכה 15-20 דקות עד שהאורז מוכן..