לןגן

מג'דרה

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 04/10/2019 | 15:33
מג'דרה

קטגוריה: אורז סוגת, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל הקצוץ להוסיף את השום ולטגן עד שההזהבה שמים בצד.

  2. לשטוף את העדשים ולבשל עם התבלינים במים רותחים עד שמתרכך, צריך להישאר מעט מאד נוזלים.

  3. מערבבים את הבצל המטוגן עם השום יחד עם העדשים.

  4. בסיר נפרד מכינים את האורז חצי בישול עד שנגמרים הנוזלים של האורז, מורידים מהאש ומוסיפים את העדשים עם הבצל המטוגן לסיר האורז ומערבבים היטב, מנקבים כמה חורים בסיר ומחזירים לאש על להבה נמוכה 15-20 דקות עד שהאורז מוכן.