לתבל...חצי כפית ראס אל חנות או בהרט...מעט פלפל שחור דק...מלח...כפית פפריקה מתוקה
לערבב היטב ולהכניס למקרר לשעה !!
אופן ההכנה
1
* את העגבניות אחרי הצלייה לקלף את הקליפה לסחוט את הנוזלים לחתוך קוביות ולהוסיף לעיסת הבשר.
2
* את הבצל הקצוץ לטגן עד לשקיפות ולהוסיף כשמתקרר לעיסת הבשר עם השמן שטוגנו ! .
3
אחרי שהעיסה נחה במקרר לפחות שעה.
4
חממו מחבת פסים/רגילה .
5
עם טיפה שמן רק לנגלה הראשונה אחר כך כבר לא נצטרך שמן....בידיים משומנות ניצור קציצות ונשטח אותם בכף היד כמו פיתה נטגן במחבת משני הצדדים ...הופכים כאשר הקציצה היא חופשית ולא נדבקת במחבת ! כך יודעים שהיא מבושלת ! .
6
תקשיבו מעדן אל תוותרו על אף מרכיב ! באחריות אילנית בניזרי ❤.
1
* את העגבניות אחרי הצלייה לקלף את הקליפה לסחוט את הנוזלים לחתוך קוביות ולהוסיף לעיסת הבשר.
2
* את הבצל הקצוץ לטגן עד לשקיפות ולהוסיף כשמתקרר לעיסת הבשר עם השמן שטוגנו ! .
3
אחרי שהעיסה נחה במקרר לפחות שעה.
4
חממו מחבת פסים/רגילה .
5
עם טיפה שמן רק לנגלה הראשונה אחר כך כבר לא נצטרך שמן....בידיים משומנות ניצור קציצות ונשטח אותם בכף היד כמו פיתה נטגן במחבת משני הצדדים ...הופכים כאשר הקציצה היא חופשית ולא נדבקת במחבת ! כך יודעים שהיא מבושלת ! .
6
תקשיבו מעדן אל תוותרו על אף מרכיב ! באחריות אילנית בניזרי ❤.