לןגן

קציצות כבש נדירות

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 28/09/2019 | 07:59
קציצות כבש נדירות

תקציר המתכון: אין יותר טעים מיזה

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. * את העגבניות אחרי הצלייה לקלף את הקליפה לסחוט את הנוזלים לחתוך קוביות ולהוסיף לעיסת הבשר

  2. * את הבצל הקצוץ לטגן עד לשקיפות ולהוסיף כשמתקרר לעיסת הבשר עם השמן שטוגנו !

  3. אחרי שהעיסה נחה במקרר לפחות שעה

  4. חממו מחבת פסים/רגילה

  5. עם טיפה שמן רק לנגלה הראשונה אחר כך כבר לא נצטרך שמן....בידיים משומנות ניצור קציצות ונשטח אותם בכף היד כמו פיתה נטגן במחבת משני הצדדים ...הופכים כאשר הקציצה היא חופשית ולא נדבקת במחבת ! כך יודעים שהיא מבושלת !

  6. תקשיבו מעדן אל תוותרו על אף מרכיב ! באחריות אילנית בניזרי ❤