ספר מתכונים של אמהות מבשלות
- קטגוריהתוספות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
מים רותחים כליטר וחצי (כמו לפסטה)
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את המים בסיר ולשפוך את הפתיתים.
-
2
להוסיף את המלח והכורכום.
-
3
לבשל כמו פסטה כ10 דקות.
-
4
להוציא למסננת, לצנן במים קרים.
-
5
להוסיף 2 כפות שמן ולערבב היטב.
-
6
בתיאבון.
1
להרתיח את המים בסיר ולשפוך את הפתיתים.
2
להוסיף את המלח והכורכום.
3
לבשל כמו פסטה כ10 דקות.
4
להוציא למסננת, לצנן במים קרים.
5
להוסיף 2 כפות שמן ולערבב היטב.
6
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים