אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכונים של אמהות מבשלות

1,881
צפיות

פתיתים צהובים

המתכון של
פתיתים צהובים

פתיתים אחד אחד בשיטה הכי פשוטה שמצליחה תמיד

  • קטגוריהתוספות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • חבילת פתיתים
  • מים רותחים כליטר וחצי (כמו לפסטה)
  • מלח לפי הטעם
  • ניתן להוסיף כפית מרק עוף
  • כף כורכום
  • 2 כפות שמן
אופן ההכנה
  • 1

    להרתיח את המים בסיר ולשפוך את הפתיתים.


  • 2

    להוסיף את המלח והכורכום.


  • 3

    לבשל כמו פסטה כ10 דקות.


  • 4

    להוציא למסננת, לצנן במים קרים.


  • 5

    להוסיף 2 כפות שמן ולערבב היטב.


  • 6

    בתיאבון.


1

להרתיח את המים בסיר ולשפוך את הפתיתים.


2

להוסיף את המלח והכורכום.


3

לבשל כמו פסטה כ10 דקות.


4

להוציא למסננת, לצנן במים קרים.


5

להוסיף 2 כפות שמן ולערבב היטב.


6

בתיאבון.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים