לןגן

פתיתים צהובים

מאת: Yana Aminov, פורסם: 27/08/2019 | 09:02
פתיתים צהובים

תקציר המתכון: פתיתים אחד אחד בשיטה הכי פשוטה שמצליחה תמיד

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את המים בסיר ולשפוך את הפתיתים

  2. להוסיף את המלח והכורכום

  3. לבשל כמו פסטה כ10 דקות

  4. להוציא למסננת, לצנן במים קרים

  5. להוסיף 2 כפות שמן ולערבב היטב

  6. בתיאבון