גזר וכרוב אדום בחיתוך דק דק. יש חבילות מוכנות של טעם הטבע של שטראוס
לרוטב
6 כפות רוטב סויה קלאסי
6 כפות רוטב צילי מתוק
2 וחצי כפות שמן סומסום
אופן ההכנה
1
לבשל את הנודלס כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן , לא לבשל יותר, כדי שלא יתרככו מדי.
2
במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, את הבצל הירוק ושאר הירקות.
3
להוסיף לסיר את הנודלס ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב טוב עם הנודלס.
4
מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הנודלס והירקות. לטעום ולשפר טעמים.
1
לבשל את הנודלס כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן , לא לבשל יותר, כדי שלא יתרככו מדי.
2
במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, את הבצל הירוק ושאר הירקות.
3
להוסיף לסיר את הנודלס ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב טוב עם הנודלס.
4
מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הנודלס והירקות. לטעום ולשפר טעמים.