לןגן

נודלס מוקפצים עם ירקות בסגנון אסיאתי

מאת: מירי גולני, פורסם: 04/08/2019 | 07:28
נודלס מוקפצים עם ירקות בסגנון אסיאתי

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לבשל את הנודלס כ-3 דקות בסיר עם מים, מלח ומעט שמן , לא לבשל יותר, כדי שלא יתרככו מדי

  2. במקביל בסוטאז, לאדות את הבצל, אחרי כ-20 דקות להוסיף את הפלפל החתוך לרצועות דקות ולהמשיך ולאדות 10 דקות נוספים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך ולאדות עד שיתרככו מעט, את הבצל הירוק ושאר הירקות

  3. להוסיף לסיר את הנודלס ולערבב כדי שהירקות יתערבבו טוב טוב עם הנודלס

  4. מכינים את הרוטב בקערה ושופכים לתוך הסוטאז עם הנודלס והירקות. לטעום ולשפר טעמים